Artikkel/Julehilsen fra Jostein

Julehilsen fra Jostein

Julehilsen fra vår flotte barne- og ungdomsarbeider, Jostein Åsen!

"Julehilsen

Det nærmer seg jul, ja faktisk bare noen få dager til den store dagen! Kanskje sitter du hjemme akkurat nå og forbereder pakker, mat og det som måtte høre julen til. Ja det er mye som skal i gjøres i denne tiden.

Guds ord minner oss om noe fint. "Stå stille å gi akt på Guds under" Job. 37.14. Det å stoppe opp for Guds under kan være så vanskelig i en travel tid. Vårt forgjengelige menneske ser nemlig bare det som tynger å trekker oss ned. Gud ønsker at du skal få stoppe opp litt ved dette underet som skjedde ved krybben. La Jesus Kristus få slippe inn i livet i motgang å medgang. La ham få reise opp det knuste å frelse det fortapte. La ham bli med i dine forberedelser denne julen! Mitt største ønsker til deg er at Jesus må få flytte inn i ditt hjerte, da skjer det største underet i ditt liv, du er berget for evigheten, synden din den blir tilgitt og renset ved hans blod. Du er blitt reiseklar, ja klar for å møte din frelser i Herligheten!

Jeg håper du har tatt deg tid til å gi akt på Guds under i denne tid!🙌

Dette er gode nyheter! Ja det er selve grunntonen i hva julen dreier seg om. Gud ønsker at du skal gi akt!🙌

Med denne hilsen vill jeg takke for året som er gått! Takk til Finsland Bedehus som turte satse på en person som meg😉 Takk for hver person i de oppgaver som har bidratt i Guds rike dette året, Husk! Du er verdifull og høyt elsket av Gud!

Med ønsker om en velsignet og fredfull julehøytid!

De beste ønsker for året 2022!!😊

Jostein Åsen

Barne- og ungdomsarbeider

Finsland Bedehus "

 

Julehilsen fra Jostein
Powered by Cornerstone