Artikkel/Seminarer på Bedehusfestivalen

Seminarer på Bedehusfestivalen

Her kan du lese mer om seminarene som vil foregå under festivalen!

Seminarer fredag:

Kl.17.00 i storsalen: Seminar «Celebrate Recovery» ved Broken Chains MC-klubb

«Broken Chains» er en kristen MC-klubb holder til på Iveland. De vil fortelle mer om et opplegg de er med å driver som heter «Celebrate Recovery». Celebrate Recovery er et kristent 12 trinns program som tilbyr hjelp til mennesker som opplever vanskeligheter i sine liv. Angst, depresjoner, smerte, sorg, avhengighet og medavhengighet er bare noen eksempler på hvilke vanskeligheter dette programmet hjelper norske kvinner og menn med i dag.

Kl. 17.45 i kjellerstua: Seminar «Lær kreativ formidling» ved Open Air Campaingers

Seminarer på Bedehusfestivalen

Lær hvordan du kan fortelle bibelhistorier med et A4-ark, en tommestokk, ballonger og trylling. Det vil bli inspirasjon og ideer å hente for deg som står i barne- eller ungdomsarbeid. Mulighet for kontant kjøp av rekvisitter. Open Air Campaigners er en tverrkirkelig misjonsorganisasjon som arbeider for å bringe evangeliet ut til nordmenn som ikke tror på Jesus og utruster menigheter og enkeltpersoner til evangelisering.

 

Seminarer lørdag:

Kl.13.30 i storsalen: «Vitne i hverdagen, hvordan gjør jeg det?» ved Open Air Campaigners

Seminarer på Bedehusfestivalen

Et seminar ved OAC med tips om hvordan man kan dele evangeliet videre til andre i hverdagen. Open Air Campaigners er en tverrkirkelig misjonsorganisasjon som arbeider for å bringe evangeliet ut til nordmenn som ikke tror på Jesus og utruster menigheter og enkeltpersoner til evangelisering.

Kl.15.45 i Bønnens hus: Bønneseminar ved Marianne Braseth

Seminarer på Bedehusfestivalen

Marianne Braseth er forkynner og mentor i Ungdom i Oppdrag og daglig leder for Guttogjente.no. Hun kommer for å holde et seminar om bønn. (Mer informasjon kommer)

 

 

Kl. 16.00 i storsalen: En bedre historie - om kropp, identitet og seksualitet i møte med samtidskulturen

Seminarer på Bedehusfestivalen

Hva skjer med en verden som har ubegrenset tilgang på pornografi? Hvordan formidle en bedre historie om kropp, identitet og seksualitet enn mediene? Mange tenker kristen seksualmoral hører fortiden til, og ser den som gledesløs og livsfornektende. Hva er Bibelens fortelling om seksualiteten? Har Bibelen en bedre historie som svarer for den kristne tros relevans, frihet, sannhet og troverdighet i møte med samtidens ulike utfordringer?

Alexis Lundh er leder for HeltFri.net, et arbeid i Tro og medier. Han jobber aktivt for å sette kommende generasjoner fri til å forstå, tro og leve en bedre historie om kropp, identitet og seksualitet. 

 

Kl.17.30 i kjellerstua: «Lær å trylle og brette ballonger» ved Hartvig Kloster 

Seminarer på Bedehusfestivalen

For tweens i aldergruppa 8-14år. 

NB! Det er påmelding til seminaret! Dette kan gjøres på bedehusstanden ved festivalinngangen innen kl. 16.00 på lørdagen.

 

Kl.17.30 i storsalen: Mediepåvirkning, verdier, skam, grenser og kjærlighet

Seminarer på Bedehusfestivalen

I dag foregår mye av hverdagen til både voksne, ungdom og barn på nett. Hvordan påvirker dette oss? Hvordan kan vi som medmennesker, venner og foreldre hjelpe hverandre til et bevisst mediebruk Alexis Lundh er leder for HeltFri.net, et arbeid i Tro og medier. Han jobber aktivt for å sette kommende generasjoner fri til å forstå, tro og leve en bedre historie om kropp, identitet og seksualitet.

 

Kl.18.45 i storsalen: Jesus Kidz ved Kåre Skuland

Seminarer på Bedehusfestivalen

Kåre Skuland er firebarnsfar, forfatter og barneleder. I senere tid har han arbeidet med appen Jesus Kidz, en plattform til menigheter hvor man kan få opplegg, tips og undervisning til barne- og ungdomsarbeidet. Kåre brenner for å gi Jesus til barna!

Powered by Cornerstone