Artikkel/Bli med på vår påskelabyrint 1-5 april!

Bli med på vår påskelabyrint 1-5 april!

Lurer du på hva du skal finne på i påska? Bli med på UF's spennende påskelabyrint for alle!
Bli med på vår påskelabyrint 1-5 april!

Fra skjærtorsdag kan du ta familien eller noen venner i bilen for å finne poster plassert rundt om i Finsland! Hvis dere løser alle rebusene og finner løsningsordet er dere med i trekningen av fine premier!

Man deltar enkelt ved å samle seg et lag og møte opp med labyrintens start. Labyrinten begynner på bedehuset, nede ved inngangsdøra til kjelleren. Der finner dere første post/plakat. Den inneholder informasjon, noen oppgaver som skal løses, og en rebus som leder dere videre til neste post med nye oppgaver og ny rebus. Slik fortsetter labyrinten rundt om i bygda frem til siste post. Informasjonen dere har samlet på de ulike postene gir dere til slutt et løsningsord.

Du kan delta i påskelabyrinten i tidsrommet skjærtorsdag 2.påskedag (1-5 april). En bil er et lag. Ta med deg noen venner eller familien og kjør i vei! Ta med dere penn, papir og smarttelefon. Påskelabyrinten er for både barn, ungdom og voksne!

Bli med på vår påskelabyrint 1-5 april!

Premien er vår unike påskelabyrint t-skjorte og en overraskelse til alle på laget. Vi trekker flere vinnerlag blant de som har deltatt!

Lykke til!

 

Arr: Finsland Ungdomsforening

 

Powered by Cornerstone